Deel deze pagina

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on print

Wat kost het om je auto te laten poetsen?

Wanneer je je auto wilt laten poetsen is het natuurlijk belangrijk om te weten wat het gaat kosten. De kosten voor een poetsbeurt verschillen sterk per autopoetsbedrijf. De prijs is sterk afhankelijk van de mogelijke behandelingen en de aanwezige expertise van de deskundige. Het is dus lastig te zeggen wat het poetsen van een auto ‘normaal’ mag kosten.

Ook de staat van jouw auto is belangrijk

Naast de aanwezige behandelingen speelt de staat van jouw auto ook een belangrijke rol bij het bepalen van de prijs. Hoe meer inspanning er moet worden verricht, des te hoger de kosten zullen worden. Denk hierbij aan een bijzonder vies interieur, veel krassen etc. Hier hebben wij de prijzen voor je op een rijtje gezet. Let op: deze prijzen dienen puur als indicatie. Wanneer je contact met ons opneemt kunnen we je precies vertellen wat een poetsbeurt bij Autopoetsbedrijf Buitenpost gaat kosten.

Waarom is poetsen duurder dan wassen?

Voor sommige mensen is het erg onduidelijk waarom het poetsen van een auto duurder is dan het wassen van een auto. Dit is erg eenvoudig uit te leggen. Een poetsbeurt is namelijk een hele andere behandeling dan een wasbeurt.

Meer weten? Hier lees je wat poetsen precies inhoudt. 

Je auto laten poetsen bij Autopoetsbedrijf Buitenpost

Wil je weten wat de kosten zijn voor het poetsen van jouw voertuig of wil je een afspraak maken? Wij staan voor je klaar!

Stel hier je vraag!