Deel deze pagina

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on print

Waarom je auto laten poetsen?

Voor veel mensen is het onduidelijk waarom je je auto zou laten poetsen. De wasstraat is immers om de hoek te vinden, waardoor een autopoetsbedrijf niet nodig zou zijn. Dit is echter een grote misvatting. Het wassen van een auto is namelijk totaal iets anders dan het poetsen van je auto.

Het verschil tussen wassen en poetsen

Een auto heb je veel in gebruik, waardoor het voertuig erg vies kan worden. Deze viezigheid kun je verwijderen door je auto te wassen. Het is belangrijk dat je deze viezigheid verwijdert, omdat dit vuil schade aan je lak kan veroorzaken. Door je auto te wassen verwijder je dus viezigheid, zoals modder, zand, zou etc.

Bij het poetsen wordt de auto niet alleen verzorgt, maar ook herstelt. Het laten poetsen van je auto is dus raadzaam wanneer je al beschadigingen hebt aan de buitenkant van je auto. Het poetsen van je auto voorkomt roest en verlengt de levensduur van je voertuig. 

De voordelen van auto poetsen

  • Je auto is van binnen en van buiten zo goed als nieuw
  • Eventuele beschadigingen kunnen worden verwijdert
  • ANWB geeft aan dat de waarde van de auto gemiddeld stijgt met 500 euro
  • De auto is gemakkelijker te verkopen
  • Het verlengt de levensduur van je voertuig

Je auto laten poetsen bij Autopoetsbedrijf Buitenpost

Zoals je ziet zijn er genoeg redenen te benoemen waarom je je auto bij ons zou moeten laten poetsen. Wil je een afspraak maken of heb je vragen over het poetsen van je auto? Neem dan contact met ons op!

Stel hier je vraag!